Abdülhamid Han Fen Lisesi

Vizyon: Gücünü tarihinden ve değerlerinden alan, bilim ve teknolojiyi etkin bir biçimde kullanan, başarıları ile eğitim alanında örnek ve öncü olan bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Öğrencilerimize kendini toplum içinde ifade edebilecek özgüven sağlamayı, olaylara hoşgörü ile yaklaşabilmeyi, sosyal sorumluluk bilinci yüksek, manevi ve etik değerlere saygılı, düşünmeyi ve öğrenmeyi öğrenmiş, üretken, değişime açık, yardımsever, ülke menfaatlerini önceleyen, olaylara tarafsız ve önyargısız yaklaşabilen ve tüm özelliklerini akademik başarı ile destekleyen, gelecekte ülke yönetiminde lider olabilecek genç beyinler yetiştirmeyi amaç edinen, köklü, dinamik ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Başarılar: Basketbol Erkekler İl Birinciliği Basketbol Kızlar İl İkinciliği Satranç İl Birinciliği Masatenisi Kızlar İl İkinciliği Voleybol Kızlar İl Dördüncülüğü

Pansiyon Bilgileri: PANSİYON KAPASİTESİ 104 DİR. 60 KIZ, 44 ERKEK BÖLÜMÜ MEVCUTTUR.
Saatler: 08:20-15:30 YAZ SAATİ 08:20-15:30 KIŞ SAATİ
Servis Bilgisi: Öğrenci Servislerimiz Mevcuttur.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Taban Puan:438,5628 Tavan Puan:483,2713
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2022 Üniversite Sınavlarında %100 başarı
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 2022 Üniversite Sınavlarında Başarı Yüzdesi %45 tir.
Sportif Etkinlikler: Okulumuz sportif faaliyetler açısından oldukça aktif durumdadır. Basketbol ve Satrançta ilimizde birinci olan okulumuz il dışında temsil hakkı kazanmıştır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuz Aksaray Üniversitesi ile Sosyal ve Bilimsel İşbirliği Protokolü imzalanmış ve bu çerçevede üniversitenin imkanlarından yararlanmaya başlamıştır.
Proje Çalışmaları: Tübitak Proje Yarışmalarına okulumuz 32 proje ile katılmış ve 3 projemiz Kayseri Bölge Sergisine çağırılmıştır. 1 projemizde Bölge 3.sü olmuştur.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuzun ortak olduğu bir adet yurt dışı proje çalışması bulunmaktadır.

WEB - https://abdulhamidhanfenlisesi.meb.k12.tr

Adres - Mehmet Akif Ersoy. Mah. 5329 sokak. No16

Yerleşim Yeri - ŞEHİR MERKEZİ

Adres - Mehmet Akif Ersoy. Mah. 5329 sokak. No16

Ulaşım FATİH MAHALLESİ VE BELEDİYE ARSALARI MİNİBÜSLERİ İLE SAĞLANIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 KM